Buku "Asung Pitedah"

https://2.bp.blogspot.com/-OqI5Mi8GhmA/XLhC7H9HPgI/AAAAAAAAMQ8/x4jQQr4M0ngw98BKfko56f0W8tBVvQLIQCLcBGAs/s72-c/Mock%2BUp%2BFajrin%2B2.jpg click to zoom
Ditambahkan 18.4.19
Kategori Buku Produk
Harga Rp 35.000~Rp 25.000@ Judul: Asung Pitedah Penulis: Fajrin Dwi Artika Penerbit: CV Beta Aksara ISBN: ...
Share
Hubungi Kami
BELI SEKARANG

Review Buku "Asung Pitedah"

Rp 35.000~Rp 25.000@

Judul:
Asung Pitedah


Penulis:
Fajrin Dwi Artika


Penerbit:
CV Beta Aksara

ISBN:
978-623-7015-72-7

Sinopsis:
Kumpulan gurit “Asung Pitedah” iki minangka salah sijine cara kanggo nguri-uri basa lan sastra Jawa. Asung Pitedah kajupuk saka salah sijine irah-irahan gurit kang ana ing buku iki. Isine yaiku nuduhake tandha kuwasaning Gusti lumantar sesawangan edi peni ing saindenging jagad kang menehi pitedah marang uripe manungsa kanggo nggayuh kamulyan.

Kanthi terbite buku kumpulan gurit “Asung Pitedah” iki muga-muga bisa menehi greget kanggo para pamaca supaya tansah nglestarekake basa lan sastra Jawa. Basa lan sastra Jawa bakal ilang yen nganti ora ana kang nglestarekake. Ayo padha nguri-uri basa lan sastra Jawa.


Harga:
Rp 25.000

Pesan Buku Ini

Hubungi Telp/WA 085875127731
atau klik tombol ini




Komentar